top of page

Línia 5: ReisCinquena entrega del Nadal Emocionalment Competen. Línia 5: Reis

Autonomia Emocional


La nit de reis és màgica. Simbolitza el privilegi de ser cuidats i obsequiats de manera desinteressada i altruista per totes aquelles persones que ens estimen i ens acompanyen. Tot i que aquesta festa és pròpia d'una sola nit a l'any, els humans hem estat beneïts amb un altre tipus de regal del que podem gaudir cada dia: Les nostres fortaleses.


Tots nosaltres naixem amb una sèrie de característiques útils i lluminoses. Aquest és el nostre regal més preuat i el més màgic doncs, cada vegada que ens animem a expressar-les, ens transformem, ens sentim satisfets i omplim el nostre món de sentit.


Per això igual que del dia de reis obrim els regals, us animo a obrir-vos a l'expressió de les vostres fortaleses en el vostre dia a dia i per això us proposo la següent activitat.


1- Escull una de les fortaleses que tens a continuació

2- Pensa de quina manera pots expressar-la en el teu dia a dia. A casa amb la família, a l'escola, a la feina, al carrer, en les activitats extraescolars... Han de ser conductes petites i concretes. Per exemple si vols expressar bondat, ajuda algú en alguna cosa, sigues amable amb les persones que t'acompanyen, comparteix els teus recursos...

3- Observa què et passa a tu i què passa al teu entorn quan t'animes a brillar

4- Si fas això cada mes de l'any amb dues fortaleses diferents , quan acabi l'any i torni a ser la nit de reis, t'hauràs convertit en el millor regal de tots, tant per a tu mateix/a com per als altres.
Amb aquesta activitat afavorim la construcció d'una autoestima positiva. Aquest procés és responsabilitat de l'autonomia emocional. Aquesta és la competència emocional amb la que acabem el nostre trajecte.


Per un 2022 emocionalment competent, una abraçada i molta sort!
Recent Posts

See All

En les esperes i els desplaçaments, stop mòbil

Possiblement, vius amb la sensació que el teu dia a dia transcorre de manera accelerada i sense fre. Els dies passen tan de pressa que se t'escolen entre els dits, especialment els caps de setmana. L'

Comments


bottom of page