top of page

Si davant de tot el que passa a Ucraïna...


Si davant de tot el que està passant a Ucraïna:

Et corromp veure Europa abocada a la guerra, busca on posar la teva bondat.

Et trenca el cor pensar en el patiment dels infants, busca on posar el teu amor.

Et sacseja veure tanta foscor, implicat en activitats que et permetin brillar.

Et corprèn tanta violència, intenta ser inofensiu (no ofendre) en les teves relacions personals.


D'aquesta manera recuperaràs la teva presència, connectaràs amb la teva identitat més radical i podràs viure de manera més lúcida i útil aquests moments.


I si mirant les notícies se t'acudeix pensar "quin món deixarem als nostres fills i filles", recorda que la pregunta que t'hauries d'estar fent és "quins fills deixarem al nostre món", doncs el món és un reflex de qui som nosaltres en cada moment.


Només algú deshumanitzat pot deshumanitzar l'altre. Un veritable esforç conjunt per elevar la qualitat humana d'infants i joves és realment el que està a les nostres mans i no el que malauradament passa ara a Ucraïna.


Hem de treure els nostres fills i filles del centre del món i posar-los al servei d'aquest (al servei del món).

Proporciona'ls-hi el desenvolupament emocional, ètic i espiritual necessari perquè puguin construir un món que reflecteixi la nostra llum i no la nostra foscor, és la nostra responsabilitat i lúnic compromís real amb la PAU.

Recent Posts

See All

En les esperes i els desplaçaments, stop mòbil

Possiblement, vius amb la sensació que el teu dia a dia transcorre de manera accelerada i sense fre. Els dies passen tan de pressa que se t'escolen entre els dits, especialment els caps de setmana. L'

Comments


bottom of page