top of page
IMG_0616 2.jpeg

Hola!

Sóc la Laia. Un dia vaig tenir la sort d'adonar-me'n d'una cosa: els éssers humans, com la vida mateixa, som sinònim d'infinites possibilitats. La nostra capacitat per transformar-nos, canviar i avançar en la nostra manera d'estar al món és il·limitada. Increïble! Quina sort! Quin privilegi! És molt fort, em vaig dir a mi mateixa! Em vaig sentir literalment com quan la Leia descobreix que és Jedai. Qui voldria ser invisible, volar o llegir la ment dels altres? Què podia ser millor que la possibilitat d'oferir una versió de nosaltres cada dia més genuïna, amable, útil i bondadosa. Un impuls se'm va rebel·lar a l'instant: "Laia, posa't al servei d'aquesta idea, sigues útil!"

Aleshores em vaig preguntar com podia honrar aquest petit miracle que cadascun i cadscuna de nosaltres representem. A partir de llavors em vaig dedicar a explorar a nivell personal i professional el món de l'educació emocional i la nostra interioritat, amb l'objectiu de trobar maneres concretes de mobilitzar en el dia a dia aquest enorme privilegi.

Vaig entendre que cada problema sense solució aparent plantejat per nosaltres mateixos ens recorda dues coses: la primera és que la solució existeix. La segona que aquesta rau en el nostre desenvolupament humà i enlloc més. Un desenvolupament des del qual l'expressió de la resta de desenvolupaments: socials, econòmics, polítics, educatius, tecnològics etc. puguin ser respectuosos, útils i llures de perjudici i descriminació

 

Aquest blog és una invitació a sumar-se a aquest propòsit, aquest deure, aquesta responsabilitat.

bottom of page